ریمپ ایسیو چگونه مصرف سوخت را می کاهد؟

فرایند ریمپ ایسیو مزایای متعددی دارد. از جمله :افزایش شتاب، افزایش محدوده سرعت، بهبود تعویض دنده، رفع تاخیر پدال گاز ، افزایش راندمان موتور و ….

یکی از مهمترین اثرات مثبت ریمپ، جهت کاهش مصرف خودرو شامل برنامه نویسی تخصصی کامپیوتر و اصلاح پروگرام کارخانه به حالت بهینه شده می باشد . کاهش مصرف سوخت و افزایش شتاب خودرو توسط ریمپ ایسیو از خدمات تیونینگ طاهری می باشد و پس از آن برداشتن کات آف ، اصلاح دریچه گاز برقی، حذف سنسور اکسیژن دوم و رفع لرزش موتور در حالت سلو ….

این روش به شما کمک می کند به میزان زیادی در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

مهمترین مزیت ریمپ ایسیو ، کاهش مصرف بنزین است.  بیشترین نتیجه کاهش مصرف سوخت در موتورهای TU5 و در خودروهای اچ سی کراس و ۲۰۶ بوده است که تا ۱۵% کاهش مصرف ثبت گردید.

سایر راه های کاهش مصرف سوخت خودرو

۱- میزان فرمان

حرکت با سرعت روی دست اندازها و موانع غیر اصولی و جاده های خاکی میتواند به آسانی فرمان و زاویه چرخ ماشین شما را خارج از تنظیم کند. این مشکل باعث فشار بیشتری به موتور اتومبیل وارد می کند که باعث میگردد مصرف بنزین تا ۸% افزایش یابد. اگر متوجه شدید ماشین به یک جهت منحرف میشود و یا هنگام حرکت در مسیر مستقیم غربیلک فرمون در زاویه وسط تنظیم نیست،

 

۲- بهترین سرعت جهت کاهش مصرف سوخت 

اگر با سرعت ۸۰ تا ۹۰ کیلومتر در ساعت رانندگی کنید، تا ۲۰‌ مصرف سوخت کمتری دارید نسبت به سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت !!!

 

۳- به وضعیت لاستیک های خودرو توجه کنید

کاهش در مصرف سوخت احتمالا ۵۳۰ هزار تومان در ۱ سال صرفه جویی به همراه خواهد داشت. اگر فشار باد لاستیک ماشین ۰٫۵ بار کم باشد باعث ۲٫۹ درصد افزایش مصرف سوخت می شود.

۴- تنظیم موتور 

کاهش مصرف سوخت تقریبی بین ۴۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان در سال
اگر ماشینتان تنظیم نیست و اگر در معاینه فنی رد شده ، احتمالا مصرف سوخت آن تقریبا ۴ درصد افزایش یافته ، البته منظور از تنظیم موتور تنها پاک کردن کدهای خطا با دیاگ نیست بلکه به معنای بررسی تخصصی پارامترهای کارکرد موتور و وضعیت سنسورها و عملگراها برای تشخیص مشکلات است.

 

۵- کاهش کارکرد خودرو در حالت درجا

وقتی ماشین را روشن می‌کنید لازم نیست بیش از ۳۰ ثانیه درجا گرم شود. اتومبیل های جدید به گونه ای طراحی شده‌اند که حتی در هوای سرد هم میتوانند بلافاصله حرکت کنند گرچه بایستی در دقایق ابتدایی آرام برانید همچنین اگر بایستی بیش از ۲ دقیقه توقف کنید، نگذارید ماشین درجا کار کند و آن را خاموش کنید ، قرار دادن پا روی پدال را ناگهانی یا به طور مداوم تغییر ندهید و با فشار یکسان حرکت کنید.

۶- خودرو را سبک کنید

کاهش مصرف سوخت بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان در سال
همانطور که میدانید کاهش وزن خودرو دم دست ترین راه برای کاهش مصرف سوخت است. هرچه می‌توانید وسایل کمتری در خودرو بگذارید. هرچه کمتر، مصرف سوخت پایین تر ، هر ۴۵ کیلوگرم وسیله مصرف انرژی را به اندازه ۱٫۵ درصد بالا میبرد.

 

۷-  کاهش دنده به جای ترمز ناگهانی

برای کاهش سرعت بجای ترمز ناگهانی از کاهش دنده استفاده  کنید. هرجا که امکان دارد مانند چراغ ‌قرمزها از خیلی قبل تر گاز ندهید و دنده را خلاص کنید تا از سرعت خودرو کم شود و آرام‌ بایستد (به غیر از خودروهای اتومات یا آن دسته که کارخانه سازنده از حرکت در حین خلاصی، منع کرده است)

 

۸ – پای چپ خود را جهت استراحت روی پدال ترمز نگذارید! 

کاهش مصرف احتمالی ۵۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیونی در سال

این نوع رانندگی واقعا خجالت آور است! اگر بر حسب عادت پای چپ خود را برای استراحت روی پدال ترمز بگذاری تا ۴۰ درصد مصرف سوخت را افزایش می دهد. بهتر است پای خود را برای استراحت روی کف خودرو بگذارید.

 

۹- از روغن موتور مناسب استفاده کنید

مخزن روغن را با رقیق ترین گرانروی توصیه شده از طرف سازنده اتومبیل پر کنید مثلا اگر در حال حاضر از روغنی با گرانروی ۱۰W-40 استفاده می کنید، تعویض آن با ۵W-40 باعث ۱٫۵ % کاهش مصرف ینزین خواهد شد.

 

۱۰-  در باک بنزین خود را وارسی کنید که خوب بسته شود.

بخارات بنزین از طریق آن خارج میشوند، هنگام رانندگی دور موتور را به حد بحرانی نرسانید و به دنده سبک بروید، سبقت گرفتن از خودروها به سوخت بیشتری نیاز دارد. هر از گاهی ترمزهای ماشین را تنظیم کنید. اگر ترمز تنظیم نباشد، مقاومت زیاد ایجاد کرده و بنزین بیشتری مصرف می‌شود.

۱۱-  آرام و نرم رانندگی کنید

رانندگان از شلیک و سرعت گیری سریع از ۰ تا ۱۰۰ ، ترمزگیری سخت در وسط شتابگیری و تخته گاز مجدد به محض انکه لازم بود، لذت می بریم، اما حقیقت این است که شتابگیری سریع از حالت ایستا سبب مصرف زیاد سوخت توسط موتور میگردد و ترمزگیری شدید بنزین را تلف میکند چونکه پیشرانه برای جبران سرعت از دست رفته باید بنزین اضافی مصرف کند.

 

 

ارسال دیدگاه